Oppas

Alle baby’s, dreumesen en peuters zijn van harte welkom!

Voor de allerkleinsten is de crèche de eerste kennismaking met de kerk. Belangrijk dus dat het er gezellig, veilig en geborgen is.

Tijdens de beide ochtenddiensten, om 9.00 en om 11.00 uur, is er oppas voor de kinderen van 0 tot 4 jaar. Tijdens de middagdiensten van 17.00 uur is er geen oppas.
De crèche is in een zaal van het kerkgebouw. Er zijn bedjes aanwezig en uiteraard speelgoed dat geschikt is voor de verschillende leeftijdscategorieën.

Om dit te bereiken hebben wij de volgende richtlijnen:

• Kinderen worden bij binnenkomst ingeschreven. Ze krijgen een naamsticker en eventuele bijzonderheden worden doorgenomen.
  • Tijdens de oppasdienst wordt een eet/drinkmoment gehouden. Ouders kunnen hun eigen eten en drinken meegeven. Ook hierop doen we bij binnenkomst een naamsticker. Een keer vergeten iets mee te geven? Dan krijgt uw kleine een rijstwafel van ons.
  • We laten een kind nooit langer dan 10 minuten huilen. Dan vragen we de ouders, meestal via de koster, om er weer even bij te komen.
  • Het oppasteam bestaat uit 3 volwassenen en 3 jongeren. Als er tijdens een dienst meer dan 4 kinderen zijn per oppasser, worden er extra oppassers uit de kerk gehaald.

Vragen of opmerkingen? Of wilt u de nieuwsbrief van de oppas ontvangen? Mail naar oppas@bethelkerk.nl.

En kijk ook eens op de facebookpagina van de oppas