Week van Gebed

De Week van Gebed start zondag 19 januari met een startdienst in het kerkgebouw van de Baptistengemeente, De Schutterij 2 en eindigt op zaterdag, de 25e met als thema: “Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons” (naar Handelingen28 vers 2). Dit gedeelte gaat over de schipbreuk op Malta waar o.a. Paulus met buitengewone vriendelijkheid wordt opgevangen. Christenen in Malta herdenken deze gebeurtenis nog altijd op 10 februari. Het materiaal voor de gebedsweek is door hen voorbereid. De gebedsdiensten in de komende dagen zijn van 19.30- 20.00 uur op de volgende locaties:
- Maandag 20 januari: De Open Hof, Ronde Erf. Voorbereiding samen met ICF.
- Dinsdag 21 januari: Bethelkerk, Spanjaardsgoed 7. Voorbereiding samen met Mozaïek 0318.
- Woensdag 22 januari: Verpleeghuis De Meent, Grote Beer 10. Voorbereiding samen met Baptistengemeente de Verbinding
- Donderdag 23 januari: Petrakerk, Kerkewijk 135. Voorbereiding samen met De Regenboog.
- Vrijdag 24 januari: RK Salvatorkerk, Adriaan van Ostadelaan 56. Voorbereiding samen met het Leger des Heils.
- Zaterdag 25 januari: Westerkerk, Goudvink 2. Voorbereiding samen met de Nederlands Gereformeerde Kerk