Studieverlof Ronald Bouw

In mei 2017 ben ik begonnen aan mijn boeiende taak in de Bethelkerk! Geweldig mooi om bezig te zijn met mensen binnen en buiten de gemeente, algemene zaken die betrekking hebben op de Bethelkerk en daarnaast het uitdenken en uitvoeren van allerlei plannen om mensen te bereiken met het wonderlijk mooie Evangelie van Jezus. Ik geniet er van om zo bezig te zijn in Gods boeiende kerk!
In elk beroep is het goed om te blijven ontwikkelen! Ook voor het werk in de kerk is het nodig dat er mensen zijn die zich blijven bekwamen om zo hun taken goed te kunnen blijven doen.
In 2013 heb ik mijn studie Theologie aan de CHE afgerond. Na die tijd heb ik me met allerlei vakgerichte cursussen bezig gehouden.
Vorig jaar ben ik gestart met een studie aan de Theologische Universiteit in Kampen. Het onderdeel waar ik nu mee bezig ben is een voorbereiding op een masterstudie Missionaire Gemeente die ook in Kampen wordt aangeboden.
Ik vind het mooi om me te verdiepen in de Bijbel en allerlei theologische onderwerpen en zo continue de verbinding te maken tussen de Bijbel en de complexe wereld waarin we leven.
Om wat extra ‘meters’ te maken in mijn studie heb ik onlangs een periode studieverlof aangevraagd bij de kerkenraad. Het is de bedoeling dat ik de gehele maand april ben vrijgesteld van werkzaamheden binnen de gemeente. Ik zal alleen één keer voorgaan in een dienst op 14 april a.s. maar verder zal de hele maand in het teken staan van mijn studie.
Ik zal me in deze maand helemaal richten op een grote opdracht die in het teken staat van de Missionaire gemeente. Deze opdracht bestaat uit veel leeswerk, uitvoeren van een aantal interviews en hierover een verslag maken. Ik zal aan deze maand niet helemaal genoeg hebben, maar hoop hierdoor weer een stuk verder te komen!
Werkzaamheden die niet kunnen wachten worden uiteraard overgenomen door mijn collega’s!
Mocht u/jij meer willen weten over de aard van mijn studie, mail me dan gerust!
Groet,
Ronald Bouw