Reactie ds. Maarten Groen

Afgelopen weekend berichtte ds. Maarten Groen (CGK Nebokerk te Den Haag) ons dat hij het recentelijk uitgebrachte beroep door de
Bethelgemeente niet kon aannemen.

Na een periode van vele overwegingen heeft hij aangegeven dat zijn eigen gemeente hem in de afgelopen bezinningstijd sterk op het hart gebonden werd. Ds. Maarten Groen blijft daardoor zijn huidige gemeente dienen.
Zijn antwoordbericht besloot hij met de woorden: “We bidden u als gemeente van Veenendaal-Bethel alle zegen van God toe, zijn Geest om gemeente van Christus te zijn in deze tijd, bemoediging om in de situatie van dit ‘nee’ weer door te gaan, in het besef, dat Here zijn ‘ja’ blijft spreken.”

Die zegen van God bidden wij zijn gemeente in Den Haag, als ook de CGK Arnhem (welke gemeente hem ook had beroepen), van harte toe.