Groeigroepen in de schijnwerpers!

Binnen onze Bethelkerk is een heel aantal groeigroepen actief. En nee, nu niet denken ‘dat is niets voor mij, zo’n ouderwetse bijbelstudiekring’. Lees nog even verder!

Op de website van de Bethelkerk staat het als volgt beschreven: “de groeigroep is bedoeld om een hechte gemeenschap te worden waarin zorg en aandacht voor elkaar is, maar waarin ook de uitdaging wordt aangegaan om de zichtbare liefde van Christus door te geven aan onze omgeving.”

Een groeigroep is eigenlijk een gemeente in het klein. Een groep waarin je elkaar leert kennen, het goed hebt met elkaar, waarin je naar elkaar omziet. Dat kan een bijbelstudiekring in je wijk zijn, maar ook bijvoorbeeld een haakgroep, fietsgroep, kookgroep, wandelgroep, filosofiegroep, etcetera. Of denk aan een groep die een jaar lang samen een bepaald bijbelstudiethema bestudeert (bijvoorbeeld Openbaringen / gelijkenissen ) en daarna weer uit elkaar gaat.

Graag zouden we een compleet overzicht willen hebben van al dit soort groepen binnen de Bethelkerk, zodat we het totaal beter zichtbaar kunnen maken. Daarom worden binnenkort alle groeigroepen die bij ons bekend zijn, benaderd met de vraag om meer informatie beschikbaar te stellen.

Mocht je de komende weken niet benaderd zijn door ons, maar heb je wel een groep die als groeigroep aangemerkt zou kunnen worden, laat dat dan eventjes weten!

Misschien denkt u / jij nu al “dat lijkt me leuk! Ik zou graag meer mensen binnen de Bethelkerk willen leren kennen door mee te gaan draaien in een groeigroep”. Of misschien denkt u “ik zou best wat meer mensen bij mijn wandelgroepje willen”. Spreek een van ons even aan, of stuur een e-mail naar groeigroepen@bethelkerk.nl.

U hoort van ons!

Een hartelijke groet,