De Bethelkerk Twittert

Dank u wel

'Mevrouw/mijnheer, inderdaad is de lamp op zeer vakkundige manier weer opgehangen. De persoon in kwestie was heel correct en ik kreeg de indruk dat hij met heel zijn hart aan dit project bezig is. Ik ben dankbaar hem ontmoet te hebben! Een intens tevreden en gelukkige.'
Deze mail kregen we onlangs toegestuurd van een oudere meneer wiens lamp van het plafond was gevallen en laat helemaal zien waarvoor we dit werk doen. Wat stelt het nu voor, een lamp ophangen? Het is zo'n kleine klus en toch heeft deze hulpbieder op deze manier iets van de christelijke liefde laten zien. Hoe mooi is dat!? Met elkaar willen we mensen helpen die dat nodig hebben en zelf geen mensen om hen heen hebben om hen te helpen. Dit zijn vaak ook mensen die geen lid zijn van een kerkelijke gemeente.
Elke keer zoeken we een passende hulpbieder voor de vraag die bij ons binnenkomt. Dat kan een praktische vraag zijn, maar ook een vraag voor vervoer of bezoek. Op deze manier willen we praktisch diaconaal aanwezig zijn in Veenendaal.
Meer informatie of ook hulpbieder worden? Kijk op www.hulpinveenendaal.nl