Collecte zondag 8 september voor Trans World Radio

Zondag 8 september collecteren we als Bethelkerk voor de het geweldige werk van Trans World Radio (TWR). Deze organisatie verspreid het Evangelie door middel van radio-uitzendingen en bereikt op deze manier miljoenen mensen met het Goede Nieuws van Jezus Christus.
De collecte van 8 september is speciaal bedoeld voor radio-uitzendingen die verzonden worden door middel van een nieuw gebouwde zendmast in Centraal-Azië. Deze zendmast is afgelopen 1 juni in gebruik genomen en er is dringend geld nodig voor het maken en uitzenden van programma’s. Door deze zendmast kunnen zeer gesloten landen als Oezbekistan, Turkmenistan, Tadzjikistan, Kazachstan en Kirgizië bereikt worden. Via de radio wil TWR christenen bemoedigen om vast te staan in het geloof en helpen geestelijk te groeien. Ook zijn er programma’s gericht op ongelovigen om hen te vertellen wie Jezus Christus is.
De kracht van christelijke radio is groot omdat radiogolven niet te stoppen zijn en op deze manier het Evangelie verkondigd kan worden tot in de meest gesloten gebieden.
Helpt u zondag 8 september mee om Centraal-Azië via radio te bereiken met het Evangelie!!