Aandacht voor Stilok!

Stilok is het kerkelijk geluid uit de regio, op MidlandFM. We zenden elke dag behalve donderdag uit en we hebben programma’s voor jong en ouder. We doen dit vanuit onze studio aan de Grote Pekken 11. We zijn te beluisteren via www.stilok.nl, via de kabel 107.0 fm of via de ether 104.9 fm/ 105.6 fm. Momenteel hebben we te weinig vrijwilligers, waardoor sommige programma’s niet of minder vaak uitgezonden kunnen worden. Daarom zijn we dringend op zoek naar u/jou, als u/je wilt leren om een radioprogramma te maken en presenteren Voor de volgende programma's zoeken we medewerkers: Op Nivo, een programma voor en door mensen met een verstandelijke beperking. We hebben dringend een begeleider nodig! (maandag 1x per 14 dagen, 20.00-20.30) Accent, een nieuws en actualiteiten programma (woensdag, 20.00-21.00) Verhalen uit de Vallei, een programma over de regio van vroeger en van nu (maandag, 20.00-21.00 of zaterdag 11.00-12.00) Lokaal Klassiek, anderhalf uur klassiek op zondag (13.30-15.00) Jong Belegen, een programma waarin aandacht is voor de jaren ’50, ’60 en ’70 (dinsdag, 20.00-21.00)
Daarnaast vragen we nieuwe technici die het leuk vinden om aan de knoppen te draaien.
Als je hier nog nooit iets mee hebt gedaan is dat geen probleem, we zorgen dat je goed voorbereid aan deze uitdaging kunt beginnen.
Vind je het belangrijk dat de christelijke radio blijft bestaan en lijkt het je leuk om hieraan mee te werken? Neem dan voor meer informatie contact op met het bestuur via info@stilok.nl.