Toerustingsavond: Voor wie kan jij een naaste zijn?
21 november 2018
Eenzaamheid is voor niemand goed, het kan zelfs schadelijk zijn voor je gezondheid. Elk mens is waardevol en gemaakt om in verbinding te leven met anderen.
21 november 2018
Hoe mooi is het om met een groep Bethel-broeders naar Lunteren af te reizen om daar de conferentie bij de wonen. Het thema van de conferenties 2019 is 'Binnenste Buiten'.
Voedselbankactie
14 november 2018
De voedselbankactie op woensdag 7 en zondag 11 november, georganiseerd door de diaconie, heeft 56 gevulde kratten opgeleverd! Hartelijk dank hiervoor!
Overleden
10 november 2018
Op woensdag 7 november is Roel Staal overleden in de leeftijd van 66 jaar. Er is gelegenheid tot condoleren op woensdag 14 november van 11.30 tot 12.15 uur in de Bethelkerk.
Leerhuis in de Bethelkerk
09 november 2018
De tweede module gaat van start! Ds. Jan Wesseling zal meer inzicht geven in de persoon en het werk van Jozua. Je bent welkom op 15 en 29 november en 13 december.
Ik doe mee, maar...
01 november 2018
… kan niet … wil niet … mag niet In de CU-viering van zondag 4 november staat dit thema centraal met de Bijbelse figuur Mozes als uitgangspunt.
Ladies Night Groenrijk
31 oktober 2018
Op donderdag 15 november is er een Ladies Night in Nunspeet! Elkaar ontmoeten, gezelligheid, proeverijen, demonstraties, bijkletsen en sfeervol winkelen.
Alleengaanden
31 oktober 2018
Sinterklaas is weer in aantocht. Direct na zijn aankomst op zaterdag 17 november in de Zaanse Schans gaan wij zijn verjaardag al vieren.
Helpdeskmedewerkers
26 oktober 2018
Ben jij een betrokken christen? Wil je graag meewerken in de hulp aan mensen die geen eigen netwerk hebben? Ben je niet bang voor de telefoon en de computer?
Inzameling voor de Voedselbank, 7 en 11 november
26 oktober 2018
Op Dankdag (7 november) én zondag 11 november komt de Bethelkerk in actie voor de Voedselbank in Veenendaal.
Groeigroep, zorg en aandacht voor elkaar
26 oktober 2018
‘In periodes van ziekte en zorg wordt er naar elkaar omgekeken en soms voor een maaltijd gezorgd. Feestjes hebben we ook een paar keer met elkaar gevierd.’
Forum voor Christelijke Artiesten (FIAC)
26 oktober 2018
Tijdens ons verlof hebben we genoten van de diversiteit aan muziek, orgel, zang, combo etc. in de kerk.
Noodhulpcollecte Sulawesi, zondag 21 oktober
17 oktober 2018
Het Indonesische eiland Sulawesi is zwaar getroffen door een krachtige aardbeving gevolgd door een metershoge vloedgolf. Er zijn al 1.900 doden geteld en er worden nog eens 5.000 mensen vermist.
Ladies Night Groenrijk
12 oktober 2018
Vacature helpdeskmedewerker Stichting HiP
04 oktober 2018
04 oktober 2018
Uitnodiging integratiediner
03 oktober 2018
Op 11 oktober wordt het jaarlijkse integratiediner gevierd. Dit jaar heet het Proef Veenendaal
Overleden
01 oktober 2018
Op donderdag 27 september is overleden onze zr. Anja Anneke de Muijnck- Bulthuis in de leeftijd van 89 jaar.
Toerustingsavond
28 september 2018
Op dinsdag 9 oktober om 19.30 uur is de eerste toerustingsavond dit seizoen voor alle pastorale vrijwilligers (ouderlingen, pastoraal bezoekers, wijkcontactpersonen), maar ook voor ieder die geïnte