Bethel 18+

Als (jong) volwassene is het geloof soms best lastig. Misschien studeer je of heb je net je eerste baan en hoe maak je dan nog tijd voor God? Zeker nu je niet echt meer mee kan doen met de georganiseerde jeugdwerk activiteiten. Hierdoor zijn de 18+ bijeenkomsten opgericht. Dit is de perfecte plek om te groeien in je geloof en om leuke mensen te ontmoeten.

 

Wij komen om de twee weken op zondag avond (20:00) samen. De ene keer hebben we een gezellige bar-avond en de andere keer een thema-avond.

 

Bar-avond

De baravond is een gezellige avond om elkaar op een leuke manier te leren kennen. Van gezellig kletsen onder het genot van een sapje of een biertje, spelletjes tot zelfs een serieus gesprek, op de baravond kan en mag alles. Neem je een hapje en een drankje mee?

 

Thema-avond

Op een thema-avond behandelen we elke keer weer een ander onderwerp voorbereid door een 18 plusser. Van alledaagse thema’s tot Bijbelse thema’s, het gaat er om dat het (geloof) toegepast kan worden in ons drukke leven. Daarnaast is er altijd ruimte voor vragen en goede gesprekken.

Val jij onder deze groep? (18-25 jaar) Dan ben jij van harte uitgenodigd! Wij vinden het altijd leuk als er nog meer mensen zich bij ons voegen.