Bethelweekend

Inmiddels een traditie: het Bethelweekend! Ook dit jaar willen we weer met elkaar op pad gaan. Elkaar ontmoeten, even niks moeten. Voel je vrij om activiteiten te ondernemen, maar voel ook de rust om niks te doen. Een prachtige gelegenheid om elkaar te ontmoeten, God te ontmoeten en een weekend te ont-moeten! Ga je mee?

Het weekend is op camping ‘Het beloofde land’ in Voorthuizen. Je bent welkom vanaf vrijdag 21 juni 15.00 uur. We hebben de beschikking over meerdere velden met kampeerplekken, chalets, huisjes en blokhutten. Verder is er een jongerenveld en hebben we de beschikking over de kantine, jeugdhonk, binnenruimte voor spelletjes, vieringen en een zwembad.

WAT IS HET BETHELWEEKEND?

Een weekend voor iedereen die zich verbonden voelt met de Bethelkerk. Een weekend om te wandelen, sporten, knutselen, zwemmen en te relaxen. Maar ook vooral een weekend om te ontmoeten, met bekenden en onbekenden.

Dus kom ook! Je bent het hele weekend welkom, maar komt een dagje beter uit, dan kan dat natuurlijk ook.

Misschien heb je nog vragen? Zoek dan gerust contact, persoonlijk of via e-mail: bethelkampeert@gmail.com

GA JE MEE?

Meld je nu hieronder aan! Aanmelden kan tot 10 mei. Na aanmelding krijg je een bevestiging en zal je gevraagd worden om jouw bijdrage over te maken.

>>   Klik hier om je aan te melden  <<

KAMPEERPLAATS

Plekken van circa 90 m2 met 6 ampère elektra aansluiting voor eigen tent of caravan incl. douche-chip

// € 67,50 per plek (4 personen) // € 15,00 (pers 5-6)

// € 15,00 (per persoon op het jongerenveld)

ACCOMMODATIE (3-6 personen)

Let op: Minimaal tarief wordt berekend voor drie personen (€ 127,50). Zoek iemand om samen in het chalet te logeren, zo benutten we alle plekken!

// € 42,50 (persoon 1-3) // € 32,50 (persoon 4-6)

DAGGASTEN

Geen tijd om het hele weekend te komen? Kom gerust een dagje langs. // € 7,00 per persoon

WARME MAALTIJD

(per maaltijd)  Op vrijdag en zaterdag wordt er een heerlijke warme maaltijd gekookt!

// € 5,00 per persoon (13 jaar en ouder) // kids 4-12 jaar € 2,50

Hartelijke groet,