Jeugdwerk

De kerk is voor iedereen. Dus zeker ook voor kinderen en jongeren.
Jezus zoeken, zien en zichtbaar maken. Dat is de missie van het kinder- en jeugdwerk van de Bethelkerk. Dat kan op allerlei manieren. Soms heel praktisch, zoals oppas voor de allerkleinsten tijdens de ochtenddiensten. Maar denk ook aan de eigen kinderdienst voor basisschoolkinderen. Clubs voor jongens en meisjes. En het jaarlijkse kerkkamp.
Voor de oudere jeugd, vanaf 12 jaar, het CU-programma met baravonden, bijbelstudie, je eigen mentor, de muziekgroep van de kerk, kerkkamp en meer.
Voor 18+ is er Bethel 18+; boeiende zaterdag- of zondagavonden met stof tot nadenken, sprekers en gezelligheid.

Meer informatie over:

Contactpersonen

Voor vragen of opmerkingen over het jeugdwerk kunt u terecht bij het jeugdteam dat bestaat uit:

Medewerkers gevraagd

Een steentje bijdragen aan de geloofsopvoeding van onze kinderen en onze jeugd? Of leuke dingen met ze doen zodat ze zich gewaardeerd voelen en elkaar leren kennen?

Dol op baby’s, of vind u of jij pubers uitdagend om mee te werken? Er is altijd een plekje in het kinder- en jeugdwerk waar u of jij past. Laat ons weten dat je wilt helpen, dan denken wij met je mee.

Voor concrete vacatures: kijk in de vacaturebank.