Wie komt helpen?
25 april 2018
De verbouwing van de Bethelkerk is in volle gang. Iedere dag wordt er met man en macht gewerkt. Muren worden neergehaald, plafonddelen verwijderd en toiletten ontmanteld.
Veiling van gaven door Bethel op Reis
18 april 2018
U bent van harte welkom bij onze laatste actie voordat we op reis gaan! Zaterdag 2 juni organiseren we een veiling van gaven waarin o.a. leuke uitjes en lekker eten geveild zullen worden.
Geweld in Nederland, hoe gaan wij daar mee om?
15 april 2018
Het gaat goed met de afname van geweld in Nederland: minder auto-inbraken, minder inbraken in huizen, minder geweldsmisdrijven op straat, geen terroristische aanslagen.
Webredactie zoekt versterking
13 april 2018
"Heb jij iets met communicatie en social media? Dan is de
Jan en Tabitha Kieviet op werkververlof in Nederland
13 april 2018
In de maanden mei, juni en begin juli zijn Jan en Tabitha Kieviet weer op werkverlof in Nederland.
Even aandacht voor ICF
11 april 2018
Als ICF zijn we dankbaar voor de betrokkenheid vanuit de kerken. Onder de noemer ‘Even aandacht voor ICF’ (#icffaandacht) willen we maandelijks gebedspunten, vragen of suggesties delen.
10 april 2018
In de leeftijd van 98 jaar is op zaterdag 7 april overleden onze zuster Cornelia Achterberg-van Laar
Ontmoetingsdienst 15 april
08 april 2018
15 april is er weer een ontmoetingsdienst!
Kerk en Minima
04 april 2018
Voor een paar van onze cliënten zijn we op zoek naar: - Kledingkast klein - Kinderfietsje voor kind van 2 jaar - Damesfiets - Herenfiets
03 april 2018
In de leeftijd van 93 jaar is op vrijdag 30 maart overleden onze zuster Cornelia Brinkhuis
03 april 2018
In de leeftijd van 83 jaar is op vrijdag 30 maart overleden onze zuster Eep van Dijk
Bethel-Sporttoernooi: vrijdag 13 april
03 april 2018
Ben je nieuw in de gemeente; wil je mensen wel eens van een andere kant zien/ontmoeten; of wil je gewoon lekker een avondje sporten? Meld je dan nu aan!
Verkiezingen
30 maart 2018
Zondag 8 april vindt na de diensten de verkiezing van ambtsdragers plaats. Er zijn voor vier vacante functies kandidaten gevonden, te weten: - Moderamenlid Vieren
Bethelkerk Kinderkamp 2018
26 maart 2018
Met alle kinderen van de Bethelkerk uit groep 5 t/m 8 gaan we dit jaar met de CU-tieners naar dezelfde locatie, maar hebben daar wel onze eigen ruimtes.
Pannenkoekenrestaurant Bethel op Reis
23 maart 2018
De jongeren van Bethel op Reis organiseren 7 april een pannenkoekenrestaurant van 17.00 tot 20.00 uur aan het Spanjaardsgoed 5. Eten jullie ook gezellig een pannenkoekje mee?
Vakanties voor mensen met een beperking
21 maart 2018
Wilt u graag een keer op vakantie, maar lukt dat niet vanwege een beperking of ouderdom? Binnen de CGK is een werkgroep die speciaal voor u vakanties met extra begeleiding organiseert.
Bethel-Sporttoernooi: vr 13 april
19 maart 2018
Ontmoetingsdienst 18 maart: Jezus is mijn vriend
12 maart 2018
Kerk en Minima
12 maart 2018
Voor een paar van onze cliënten zijn we op zoek naar:
09 maart 2018
Voor verschillende organisaties in Veenendaal waar ICF mee samenwerkt zoeken we vrijwilligers. Heeft u interesse in andere culturen en talen?