Leren

Het taakveld leren betreft de toerusting van de gemeente met het oog op de persoonlijke geloofsgroei en het oppakken van die taken in de gemeente en de samenleving. Dit betreft zowel het jeugdwerk als toerusting voor de volwassenen in de gemeente.

Jeugdwerk

Jezus zoeken, zien en zichtbaar maken. Dat is de missie van het kinder- en jeugdwerk van de Bethelkerk. Dat kan op allerlei manieren. Soms heel praktisch, zoals oppas voor de allerkleinsten tijdens de ochtenddiensten. Maar denk ook aan de eigen kinderdienst voor basisschoolkinderen. Clubs voor jongens en meisjes. En het jaarlijkse kerkkamp.

Voor de oudere jeugd, vanaf 12 jaar, is er het CU-programma met baravonden, bijbelstudie, een eigen mentor, de muziekgroep van de kerk, kerkkamp en meer.

Voor 18+ is er Bethel 18+; boeiende zaterdag- of zondagavonden met stof tot nadenken, sprekers en gezelligheid.

Voor meer informatie klik hier.

Volwassenen

Vanuit de wens elkaar te helpen Jezus te leren kennen en te groeien in een persoonlijke relatie met Hem zijn er ook voor de volwassenen verschillende mogelijkheden om meer te leren.

Meer informatie vindt u hieronder:

·        Groeigroepen

·        Toerusting

Voor vragen of opmerkingen over het taakveld leren kunt u terecht bij ons moderamenlid leren. Deze is te bereiken via leren@bethelkerk.nl