ICF Veenendaal

Stichting Netwerk – ICF Veenendaal is eind 2011 opgericht om mensen met een buitenlandse achtergrond in Veenendaal een thuis te bieden: fysiek, sociaal en geestelijk. ICF Veenendaal ziet zichzelf als kerk en familie, 24/7. ICF Veenendaal is gedreven door de nood in de samenleving en vooral door de passie om de volken samen te brengen rondom het Lam, Jezus Christus. ICF wil een thuis zijn waar iedereen erbij hoort, zich gekend en geliefd weet, ongeacht afkomst of religieuze overtuiging. Er zijn huiskringen rond verschillende taalgroepen en ook is er een actieve jeugdgroep. In de dienst is vertaling aanwezig in Farsi, Arabisch en Engels. De liederen worden ook in deze talen gezongen.

Samen met de Veense kerken willen we de veelkleurigheid van God en zijn Schepping vieren, elkaar zegenen en van elkaar leren. Het gezamenlijk optrekken als kerken zal hopelijk een positief teken zijn van het naderende Rijk van God!

Wilt u meehelpen door bijvoorbeeld mensen te vervoeren naar en van de dienst of wilt u meehelpen in het kinderwerk dan kunt terecht bij cees@icfveenendaal.nl

Voor meer info www.icfveenendaal.nl

De ICF houdt elke zondag diensten om 11u in De Hoeksteen aan De Grote Pekken 3.